Linnéapeson

VECKAN SOM KOMMER
Godmorgon! Jag är nästan nervös när jag tänker på veckan som kommer. Idag klockan 18.30 ska jag och Felix gå på en lägenhetvisning (!!!) Håller alla tummar och tår för att den ska kännas rätt och för att det blir vårat, isåfall blir flytten den 1/7. Men innan det ska jag försöka hitta någon present till min bästis ågren som fyller år idag. Så GRATTIS till dig hjärtat! Sen efter visningen ska jag försöka hinna hem till ågren för lite tårta och kalas, men det beror på hur lång tid det tar på visningen. 

Sen imorgon firar jag och Felix 1 år tillsammans, egentligen har vi varit tillsammans i snart 2 år. Det var nämligen han som var galet feg och inte vågade ta steget trots att vi faktiskt var tillsammans. Så därför är det "bara" ett år vi firar haha. Frågan är bara vad vi ska göra då... Några tips kanske?

På onsdag är det valborg och på torsdag åker vi och hämta Svea, ååååh vad jag längtar efter att få träffa min tjej igen, går inte att förklara lyckan jag känner! Det har pirrat konstant i magen sen det bestämdes att vi ska hämta henne då! 

Och på fredag är jag ganska så säker på att det kommer vara rörigt och mycket som händer för på lördag åker vi! 
 
 
GÅRDAGEN
Igår var jag hemma hos en vän som heter Nathalie, hon fyllde nyligen 20 år och vi firade det med massa vänner och hennes släkt. Det bjöds på buffé och alkohol i mängder! Jag hade galet roligt! Jättekonstigt men sen jag slutade att röka kan jag dricka mer utan att bli sådär pruttfull och spy. Då när jag rökte då spydde jag ofta redan vid 9 tiden på kvällen för att man redan då började må illa, typ redan efter 2 glas vin. 
Men igår drack jag minst 4 glas vin, 3 glas champagne och 4 cider utan att må dåligt det minsta. Länge sen jag var och festade och det var riktigt kul. Felix drog vidare på någon fest men sen möttes vi upp och gick hem till mig. Hela vägen hem var det kolsvart, alla gatulampor var helt döda på vägen, skit läskigt var det men de va lugnt för jag flög fram haha. Herremingud. Men det är väl så det ska vara när man är 20. (Jag brukar nämligen bli kallad för pensionär, till och med av min 12 år äldre syster som är mer spontan än jag) Nästan så det blir lite pinigt haha! 

En bild på mig och födelsedagstjejen! Jag shoppade massor igår också. Gick bananas och köpte massa grejer utan att tänka på vad det kostade. 1300 :- slutade notan på. Den va ganska oskön. Och nu när man tittar på vad man har köpt känns det som ingenting och ovärt haha. Men jag köpte bland annat jeansjackan jag har på bilden ovanför, den blev jag riktigt nöjd över. Ett kap!
WORKOUT DONE

Jag är precis hemkommen från gymmet, jag körde ben och rumpa idag men det gick inge vidare... Har inte tränat på en vecka och det är minst sagt trögt att komma igång igen. Vet inte om jag har tappat lite muskler eller om det faktiskt var det att jag körde benpressen sist av allt men jag brukar kunna ta 61 kg väldigt enkelt men idag fick jag vekligen kämpa! Men jag hoppas att det beror på att jag gjorde den övningen sist och inte att jag förlorat muskler. 

Nu håller jag på att tappa upp ett bad som jag ska hoppa i närsom och efter ska jag äta Felix mammas fyllda paprikor, det är så jäääkla gott. Har fårt dille på det! 

Ha en fin kväll allesammans!