Linnéapeson

Promenad med Svelis
Är ute med Svea på en längre promenad nu innan alla fyrverkerier, raketer och smällare drar igång. Svea har blivit skiträdd för raketer och är man ute med henne och det då smälls så får hon ren och skär panik. Blir helt blockerad, skriker som att man skulle misshandla henne och så drar hon hem. Lös kan man inte ha henne då hon springer sin kos. Det gjorde hon vid nyår för 2 år sedan. Hon försvann vid 23 tiden när det var riktigt jäkla kallt i Stockholm. Efter några timmars letande hittade min storebror henne under en flyttbil på Statoil några hundra meter från vårat hem. Hade vi inte hittat henne då så hade hon frysit ihjäl den kvällen, om hon inte hunnit blivit överkörd först. Usch, det var en av de värsta kvällarna i mitt liv. Jag har aldrig varit så fruktansvärt rädd.


Godmorgon!
Sitter just nu på bussen, påväg till jobbet. Känner mig helt mör och trasig i kroppen. Allt i lägenheten lyckades vi flytta igår, Felix, jag och mina snälla päron. Uppskattar verkligen deras hjälp, utan dom hade vi aldrig klarat av den här flytten. Även fast inte jag bar de tunga sakerna som säng, soffa osv. Så blev det några lyft och en hel del plockande, packande och böjande vilket gjorde att foglossningen från helvetet smällde till igår på vänster sida om rygg, stjärt och del av låret. Mindre roligt. Inte har det blivit bättre under natten heller men tack och lov fick jag sova ordentligt i natt iallafall, till skillnad från igår. Dock drömde jag en jäkligt obehaglig dröm om en störd människa. Glad man är att vissa människor inte finns kvar i ens liv, denna störda människa är en utav dom. Usch. Då är det bästa som finns att bara gosa ner sig i Felix armar och känna tacksamhet till alla de fina människorna jag har i mitt liv. 

Jag laddar upp...
... med en Risifrutti Päron och en Starbucks White Chocolate Mocha innan hela flytten drar igång på riktigt.
Efter jobbet åker jag till lägenheten och möter upp Felix och mina föräldrar för att köra det första flyttlasset till det förråd vi ska hyra.