Linnéapeson

Smoothie
 
Detta är livet! Att sitta på balkongen med en alldeles iskall, nygjord smoothie i kvällsolen och bara mysa. Världens godaste smoothie också med smak av mango/hallon/citron. Kan inte bli bättre. I smoothien har jag hallon, mango, mangoyoughurt, citronsaft och mjölk. Den alldeles iskall och alldeles förjäkla god. Precis detta ska jag göra ikväll, dricka smoothie och njuta av allt det härliga livet bjuder på!
Orangea rosor
Dessa orangea rosor fick jag av Felix igår. När jag kollar upp blomsterspråket så säger dessa blommor i princip "Jag är din trogne vän, vill du gifta dig med mig?". Om man ser till färg och antal haha! Tror inte riktigt det var det Felix ville säga med dessa :) Hur som haver så gillar jag verkligen färgen orange plus att det är Felix favoritfärg, tror det var mer det som spelade in i valet av färg.
 
Idag ska vi tvätta. Trots att vi inte har samlat på oss så mycket (vi tvättade i torsdags) så är det skönt att få bort det som man ändå lyckats samla på sig, vi tänkte även tvätta mattor och filtar vilket man aldrig lyckas med i vanliga fall när man har sådär jävulskt mycket tvätt. Vår problemhundskonsult (som vi träffade i söndags) sa att vi ska backa back till steg ett i ensamhetsträningen med Svea. Dvs inte lämna henne alls under någon vecka. Det betyder att vi inte kommer kunna storhandla tillsammans tills dess så idag ska vi även prova att handla hem mat från mathem.se.
 
Är det någon av er som har gjort det tidigare? Är det bra tycker ni? 
 

 
 
På en filt i kvällssolen
Helgen som var blev en riktigt lugn helg. Någonting som verkligen behövdes. I fredags gick jag och min älskling och köpte sushi och thaimat. Vi tog en filt, vår mat, Svea och hennes märgben och började vandra ner mot vattnet. Vi slog ut filten på en stor äng och satte oss för att äta och vi bara njöt av tillvaron och kvällssolen. Där satt vi en stund och Svea brydde sig inte om någonting alls, hon bara låg och njöt av sitt frysta märgben och var totalt obrydd när det gick förbi hundar. Det blev en otroligt mysig kväll som avslutades framför en bra rulle med god choklad.