Linnéapeson

En mysig och lugn helg
Denna helg är Svea hemma. Hämtade henne igår, tog det ganska lugnt då och idag har det varit full rulle. Varit ute på långpromis, träffat massa hundar, varit på kalas och tjejerna har rusat av sig flera gånger idag. 

Vi var ute på ett stort vetefält jag och Svea imorse. Det är så roligt att se henne hoppa runt på fältet som Pluto haha. Springer hon som vanligt syns hon inte alls, helt plötsligt ser man henne studsa upp för att kolla vart man är! Haha, snacka om att se dum ut! När jag var yngre hade vi en schäfer/rottis som hette Kayo, jag kommer ihåg att jag och pappade brukade leka på ett fält med henne. Pappa brukade hålla kvar Kayo medans jag sprang och gömde mig någonstans på fältet, när pappa släppte Kayo gjorde hon precis samma Pluto-hopp för att se vart man var som Svea gör. Åh min älskade Kayo, saknar henne himla mycket. Hon var ju ändå min bästavän från att jag var 7 år till att jag blev 15. Usch så jobbig hennes bortgång var... Vill inte ens tänka på att Svea en dag kommer försvinna. Ska krama sönder henne nu!

Imorgon blir det mer kalas, då fyller nämligen min mamma år. Då blir det fika och mys, tror även vi skulle käka sushi hela familjen! Blir en lugn söndag. Då ska Svea också tillbaka till Johanna, det ska också regna och åska en hel del och känner jag min hund rätt så kommer hon inte vilja vara ute i det och leka. Så det blir nog en relativt lugn dag imoron också... 

Välkommen till kaoset
Snart flyttar vi. Om exakt 7 dagar sitter vi i våran egna lägenhet! Helt jävla galet. Håller på att packa för fullt hemma. Det är mycket att ordna och ännu mer att köpa. TVn kom förra veckan och soffan ska komma antingen samma dag vi flyttar in eller några dagar efter det. Håller tummarna för att den kommer samma dag som flytten sker. Annars ska vi också köpa en större säng, tv-bänk och en massa annat som vi behöver! 
 
Har fullt upp nu resten av mitt liv känns det som. Idag ska jag på möte vid 17.30, efter det ska jag hem och packa! Fre-sön ska vi ha Svea, plus att vi ska träffa en eventuell dagmatte samt fira min brors tjej och min mamma som fyller år. Självklart ännu mer packning! På måndagen ska vi åka till IKEA och införskaffa oss allt nödvändigt (så svårt att veta vad som egentligen behövs). På tisdag flyttar vi och på onsdagen är jag ledig och ska hålla på att packa upp. (eventuellt till IKEA då också) Emellan allting ska jag hinna andas också.
 
Nu när det är såhär stressigt känner jag hur min huvudvärk kryper tillbaka. De senaste månaderna har det varit okej på den fronten, men nu är den tillbaka. Vaknar nästan på morgonen med värk i käkarna nu för tiden. Det ända som hjälper är att stressa ner och göra de olika övningarna jag har fått av min sjukgymnast, så jag får bli bättre på det. Ska försöka hitta någon lucka att klämma in det! 
 
 
Stress och klänning
Jag känner mig såååå stressad! Sjukt mycket på jobbet, midsommar på fredag, fira Felix lillebror som fyller 20 år på lördag, träffa eventuell dagmatte på söndag. Nästa vecka blir det bara en massa packning och rensning inför flytten! Hämta Svea nästa lördag och ha henne till söndagen. Plus att vi ska fira både min svägerska och min mamma de två dagarna (samt ännu mera packning inför flytt) och sen flyttar vi på tisdagen. Vi har inte någon som kan köra flyttlasset heller. Asså kill me slowly.
 
 
Till något lite roligare; jag har hittat midsommarklänningen! Hittade den och blev kär, Felix tycker den är skitful men då säger jag bara: tur att inte du ska bära den då :-) Den är djupt urringad i ryggen också vilket kan vara det snyggaste som finns. Här har ni bild från deras hemsida!