Linnéapeson

MY BIRTHDAY
Igår blev det tyvärr inte mycket till bloggande. Jag hade fullt upp hela dagen. Dagen började med att mamma, pappa och Felix sjöng för mig, jag fick presenter utav dom. Av mamma och pappa fick jag ett jättefint enkelt guldhalsband med en diamant. Precis ett sånt som ja önskat mig och av Felix fick jag en skitsnygg klocka från Calvin Klein, för några månader sen hade jag sagt att jag tyckte den va snygg och att jag ville ha den. Det hade han snappat upp och gått och köpt den till mig. Gullungen!
 
 
Sen kom släkten och lite vänner till familjen, utav dom fick jag pengar till körkortet jag håller på att ta, massor av blommor och alkohol! Vi serverade pulled pork, budapest stubbe, glömmingetårta och en massa bullar, kakor och cupcakes. När gästerna hade gått åkte jag, mamma, pappa och Felix in till stan och åt middag på en resturang som heter Cypern, dom har ruskigt god mat där och vi ska åka dit nu på söndag igen, som en liten tradition. På Espresso house avslutade vi kvällen och när vi kom hem tittade vi på serien Vikings. En väldigt bra 20års dag med andra ord. På fredag ska det firas mer, då tillsammans med lite vänner ute i stan. Först blir det middag och sen drar vi ut!
 
 
LEMONADE
Godmorgon. Idag lyser solen och om mindre än om 24 timmar fyller jag 20 år!! drygt bara att bolaget är stängt då. Hur mår ni annars idag?

Med mig är det bra, här om dagen köpte jag någon ny juice jag såg, vet inte om den är så ny men jag har inte sett den tidigare iallafall. Dom hade bland annat denna och sen hade dom två andra, en med jordgubb och någonting och en som var mer åt det tropiska hållet. Jag valde iallafall denna; lemonade. Och det måste vara den godaste juicen jag har druckit! Jag älskar iofs allting som innehåller citron, som citronglass, citronkakor, citronyoghurt etc så denna var en solklar hitt! prova den ifall ni inte redan har gjort det! Supergod!MY HAIR
Här har ni resultatet på mitt hår, det blev något mörkare än var det var innan men det blev som jag ville ha det. I solljuset blir det lite röd/lila och annars syns inte det så mycket. Jag är väldigt nöjd måste jag få lov att säga!