Linnéapeson

STAFFEPROMENAD

Igår var vi på staffepromenad. Totalt var det ca 15 hundar och i vårat sällskap var det 5 st. Vi var i Järfälla och gick ca 7 km. Det var fint väder, inte för varmt och inte för kallt, hundarna fick bada och vi avslutade det hela med en fika. På Pendeln hem däckade Sveagrisen som hade varit exemplarisk hela promenaden! Herregud så stolt jag blev, både över Svea och över Johanna som har gjort ett minst sagt GRYMT jobb med Svea. Hon är en helt annan hund. Under hela promenaden gick hon fint. Det var hon och Blanca som gick finast och som var lugnast av alla hundarna, aldrig trodde jag att det skulle gå såhär bra och när jag tänker tillbaka på hur det var förut så måste jag nypa mig i armen för att förstå att det faktiskt är på riktigt!

Det var väldigt svårt att säga hejdå till Svea, det blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång men det är inte långt kvar nu tills vi har lilla Svelisen hemma igen! Lite mer än en månad och innan dess händer en hel del! När vi hade skilts åt i T-Centralen åkte jag till Felix jobb, jag kikade lite på möbler och annat smått och gott till lägenheten. Jag köpte även en klänning och ett par skor när jag gick runt och kikade. När han hade slutat åkte vi hem till mig, badade och sen tittade på TV. Allt som allt var det en väldigt bra dag! 
HOS FRISSAN
Nu har jag varit hos frisören. Tanken är ju att jag ska bli blond igen, askblond. Dock har jag mycket röda pigment i håret och dessutom blekt hår under det bruna, därför är det väldigt torrt och skadat för att kunna ljusa upp så pass mycket på en gång. Därför är detta en process som vi kommer få ta pö om pö men vi har definitivt tagit ett steg i rätt riktning. Nästa färgning blir i augusti någon gång men lite ljusare har det ändå blivit. Nu ska jag köra på en grym inpackning och så lite slitage som möjligt fram tills dess! GÅRDAGENS VET.BESÖKIgår var vi ju hos veterinären som ni vet. Vi röntgade höfter och tog bort tandsten på Svea. Båda tjejerna blev sövda som ni ser på bilderna innan. Det var galet läskigt att hålla i en Svea när hon fick narkosen och somnade, hon satt i mitt knä och blev helt ledlös. Lilla tjejen! Men båda tjejerna var jätteduktiga.

Svea och Tyra är inte bästa kompisar, Svea har väldigt svårt att slappna av när Tyra är i närheten och dom har rykt ihop några gånger. Men dom accepterar varandra och det är det viktigaste, men de har aldrig hälsat... När Tyra sövdes så var Svea vaken, Svea blev då helt galen och började gnälla och skulle absolut fram till Tyra trots att de aldrig annars har velat ta kontakt. Och samma sak blev det när Svea låg sövd på en brits och Tyra vaknade och upptäckte att Svea låg sövd, då började hon gnälla och hon slutade i principinte förens Svea vaknade igen, hon mådde säkert lite dåligt efter narkosen också så det hade nog med det att göra också men ändå så var det häftigt, det måste ju vara att dom känner av energin eller något. Men sen när de båda var vakna igen så var det som vanligt haha. Dom var båda väldigt trötta och höll på att somna flera gånger ståendes och på pendeln hem däckade båda tjejerna. 

Det drog ut på tiden hos veterinären och vi var inte klara förens närmare 23 tiden. Då tog vi pendeln tillsammans med Johanna hem till henne då tjejerna var lite groggy och hon inte skulle behöva ta dom själva. När vi kom fram till henne närmare 00, så väntade bästa Mia där som skulle skjutsa hem oss. När vi skulle svänga ut på E4an så insåg vi att den var avstängd. Istället fick vi ta en massa småvägar vilket gjorde att vi inte var hemma förens vid två tiden någon gång. Då var det bara att sova i typ 3 1/2 timme för att sen gå upp. Så nu är jag heeeeelt död, håller på att somna hela tiden. Har blodsmak i munnen och snart börjar jag väl blöda näsblod också som alltid när jag sovit riktigt dåligt. Fyfan. Sen ska man sitta i en frisörstol i typ tre timmar. Det här kommer bli en tung dag.