Linnéapeson

Vecka 24
Schysta trosor va? De hade jag på mig första gången jag sov med Felix.
Här skäms man inte för fula underkläder inte haha!
 
Nu går vi in i vecka 24 (23+0). Nu är bebisen 30 cm ungefär och väger ca 600gram. Nu är tydligen bebisens blodkärl i lungorna utvecklade vilket innebär att bebisen, om den skulle födas nu, kan andas luft. Hörseln är också väl utvecklad vilket gör att bebisen känner igen mammans, pappans och eventuellt andras röster och även mammans hjärtslag. Så häftigt!
 
Jag själv har börjat känna på foglossning i rygg, höfter och rumpa vilket är mindre häftigt, faktiskt sjukt jobbigt. Framåt kvällarna svullnar benen och fötterna också något vilket märks då strumporna ger märken efter sig vilket de i vanliga fall inte alls gör. Men det är tydligen normalt runt denna tid. Annars mår jag bra! Magen har vuxit, som vanligt. Då och då kommer en och en annan sammandragning, den tränar sig som bara den inför stora dagen som sker om inte mindre än ca 16 veckor. Herregud så fort tiden går! 
Fredagsmys!
Har precis slängt in en kladdkaka jag rörde ihop i ugnen, har tagit en lång och varm dusch samt tagit på mig onepiecen som börjar bli något tight runt magen haha. Magen ser enorm ut men jag kan meddela att det är en bebis blandat med väääldigt mycket och god mat. :) Nu blir det Idolmys! 

Gårdagens bm besök
Allting såg bra ut hos barnmorskan igår. Felix tyckte det var roligt att höra hjärtljuden och han frågade en hel del. Vi pratade även lite om vart vi ska föda någonstans och jag tror att vi har bestämt oss nu. Men först ska vi boka in ett besök på den förlossningen så får vi känna därefter hur allting känns. Men det blir nog bra! Efter barnmorskan gick vi runt och kikade i butiker. Vi stötte på dessa underbara Timberland skor och mössa till bebis vilket garanterat står på bebisens önskelista till jul kan jag berätta! Både jag och Felix älskar Timberland och jag funderar på om man kanske skulle ta och investera i ett par Timberlandkängor till en själv faktiskt... 

Sen gick vi och åt på Chili & Soy som ligger i Täby centrum. Där tog jag en Bambino (tror att de är så dom heter), där man väljer bas, protein och sås. Jag tog en "low carb"-bas som består utav massor av goda grönsaker och soyabönor, yakinikukött och en teriyaki soja. Det är väldigt gott där men som jag nämnt förut så måste jag äta några slags kolhydrater för att inte börja må illa, så när vi kom hem tog jag några knäckemackor och drack mjölk. Skulle bokstavligen kunna leva på det och det slog den där Bambinon 1000 gånger om.

Dessa snygga ljuslycktor köpte vi på en blomsterbutik som vi var inne i. Jättesvårt att få till en bra bild på dom men dom är extremt fina och ljuset blir otroligt mysigt utav de. Älskar de verkligen och de kommer bli så snygga i nya lägenheten!