Linnéapeson

Grötmiddag

Idag hade jag lovat Felix fiskpinnar till middag. Jag själv typ avskyr fiskpinnar. Men en halvtimme innan han slutade kände jag bara nej, jag vill inte ha det. Så jag frågade om vi kunde äta det jag varit sugen på hela dagen; risgrynsgröt och varm smörgås. Ibland kan jag bli sådär galet sugen på frukost till middag! Idag var en sådan dag. Risgrynsgröt, varm smörgås och äppeljuice var galet gott en kväll som denna. Snäll kille har jag också som ställde om sig från sina älskade firrepinnar till min risgrynsgröt :) Nu är vi iallafall mätta och belåtna så nu ska vi kolla vidare på Bonde söker fru.

image
Smörgåsen ser ju lagom smarrig ut, men det kan jag garantera att den va :)

Omelett - recept

image

Detta blev gårdagens snabba och enkla middag och gud så gott det blev. Hela dagen gick jag runt och var sugen på omelett så lagom till Felix slutade jobbet hade jag städat hela lägenheten, tagit hand om monsterberget utav disk, tänt ljus i hela lägenheten och gjort en smarrig omelett till oss båda!

Till en omelett hade jag

3 ägg
salt & peppar
färsk basilika
Westergöra Kloster ost
champinjoner
basturökt kalkon
gladspenat
rustika tomater
salladsost i olja & kryddor

Jag stekte skinka 0ch champinjoner i olivolja. Blandade under tiden ägg med salt, peppar
och någon msk ost. Hällde ner äggblandningen öven skinkan & champinjonerna. Strödde
över hackad färsk basilika och vände sedan hela omeletten efter en stund när den fått
gyllenbrun färg. Sedan serverade jag med en näve bladspenat, hackade tomater och
salladsosten.

Börjar bli sjuk?

Klockan 16 idag ska jag träffa min BM och vet ni vad som precis slog mig? Varför jag är så trött(bortsett från oroliga drömmar) är nog för att jag börjar bli sjuk/förkyld. Eller förresten, det kan ju vara så att jag drömmer oroligt för att jag börjar bli sjuk. Jag känner mig liksom sådär trött och sänkt. Ögonlocken är supertunga och det är nästan jobbigt att sitta upp och andas. Problemet är bara att jag varken har tid eller lust att vara sjuk just nu.

Så vid 15.30 drar jag till BM, sen när jag är klar åker jag tillbaka till jobbet för att hämta upp Svea hos dagmatten och sedan åker jag hem... Det kommer med andra ord dröja några timmar innan jag kan lägga mig på soffan och bara vila. Dessutom drog jag hem till mamma och pappa igår tills F slutade jobbet, så allt det jobbiga jag hade att göra igår är numera uppskjutet tills idag. Åh, jag får väl lägga mig på soffan vid typ 22 tiden. Tung dag idag. Men däremot lär jag få höra den lilles hjärtljud idag så det väger ju upp lite :)

Det är nästan så att Homer är fräschare än vad jag är idag...