Linnéapeson

Vecka 17 och lite funderingar

Först och främst vill jag bara säga att det verkligen är jättekul att ni är så himla många som kikar in på min blogg! Känns riktigt kul att se! Hoppas verkligen ni väljer att stanna kvar :-)

Idag klockan 16 ska jag till min barnmorska för kontroll. Idag går jag in i vecka 17(16+0) och det slog mig precis att det är väl däromkring som man lyssnar på barnets hjärtljud? Problemet med det är att jag ska gå på kontrollen själv. Min sambo Felix är nämligen i Västerås och jobbar. Tänkte ju inte alls på det när jag bokade tiden, att man kanske får lyssna på hjärtat. Hade ju verkligen velat att F är med då... I värsta fall får jag väl filma och visa det honom sen. Inte för att det alls är samma sak men ändå.

Hur var det för er? När fick ni höra hjärtljudet för första gången?

Annars har jag värsta växtvärken i magen som strålar åt alla olika håll. Börjar även känna av lite, vad jag tror, foglossning i rygg och höfter. Haha bara för att jag igår tänkte att det var så himla skönt att jag sluppit det. Det slår ju liksom aldrig fel. ;-)

Såhär ser jag ut idag. Gammelrosa tunika, svarta strumpbyxor och svarta Chelsea boots.
Här skådar ni också det där härliga sjukhus-ljuset som alltid är gult? Förstår inte. Blir så fruktansvärt gräsliga bilder i det ljuset...

 

image