Linnéapeson

Blixtar och dunder!
Igår lämnade vi av Felix på bussstationen. Han åker bort i en månad för att jobba i Västerås och han ska vara borta mån-tors i en månads tid. Skönt att han är hemma över helgen iallafall, annars hade jag inte överlevt. 
Känns så märkligt att veta att man ska hem till oss och att han inte kommer hem. Känner mig liksom grå och tom bara därför. Så himla konstig känsla. Man märker även på Svea att hon saknar husse. Hon går och letar efter honom och lyssnar efter minsta lilla ljud. Men det kommer bli kul att se hennes reaktion när F kommer hem på torsdag, hon kommer nästan gå sönder av lycka minst sagt. Jag också för den delen.
 
Igår när vi var inne i stan och lämnade F så var det värsta ovädret, blixtrade, åskade och det öste ner regn. När vi åkte vid Sergels torg så slog blixten ner bara 25 meter ifrån oss, i den där statyn som står i fontänen. Det var helt galet. Det smällde så jävulskt högt och hela statyn lös upp. Sjukt häftigt men ändå läskigt. Svea blev jätterädd stackaren... Men det gick ju bra och vi kunde ju inte varit på ett säkrare ställe än i bilen, eller stämmer ens det?
 
 
Breakfast
 
Det här är min absoluta favoritfrukost. Detta äter jag varje morgon. Det är Ica's egna müsli med jordgubb och yoghurt, jordgubbsfil med färska blåbär och till det dricker jag Bravo's apelsin och mandarin juice. Så himla gott.
 
Igår bjöd mamma på hemmagjord köttsoppa och pannkakor med vaniljglass. Alltså oh my god vad gott det var. Ingenting slår mammas soppa och pannkakor, hon lyckas varje jäkla gång. Det blev ganska sent så vi valde att sova kvar hos mamma och pappa, Roslagsbanan som annars går mellan oss och mina päron är fortfarande avstängd, de skjuter upp 'öppningen' hela tiden! Suck. Istället går ersättningsbussar som tar en evighet! Så därför blev det inte denna go' frulle imorse utan istället blev det pappas havregrynsgröt med egenplockade hallon och blåbär, till det vaniljkesella och mjölk. Jag kan lova att det är (nästan) lika gott som müslin!
Maybe it's time to start bloging again?
 
Or what do you think? (läs föregående med lite indisk brytning så får ni till den rätta känslan)
 
Hallå mina kära bloggläsare. Härligt att se att ni ännu hänger kvar här på min tomt ekande blogg. Så vad har hänt, what's the new gossip, what's the latest jam? Vet ni om att jag börjat på ett nytt jobb? Om inte så vet ni det nu. Jag började här i mitten på augusti. Jag kastades från min trygga dator och min kära patientkontakt till att styra och ställa i diverse undervisningslokaler för att även ha hand om läkar- och sjukskötestudenter. Så nu har all fokus legat på att 'kasta om' hela tankesättet gällande allt jag gör och även förstå den verksamhet jag numera jobbar i. (Är fortfarande i typ samma lokaler) Jag har väldigt mycket ansvar där jag är nu och det är liksom jag som är kaptenen vid rodret. ;) Men vi kan gå in på det mer detaljerat någon annan dag!
 
Har även en till spännande nyhet... Men den väntar vi lite med ;)
 
Svea mår bra, Felix mår bra. All träning med Svea fortskrider och snart ska Felix åka iväg en hel månad för att jobba i Västerås. Hur ska jag klara mig?! Jo men det gör jag. (Måste intala mig det) Jag har ju ändå Svea, glass och massa serier. Då klarar man allt. Dessutom kommer han hem varje torsdag så så jobbigt blir det faktiskt inte.
 
 
Har förresten blivit blond numera :)