Linnéapeson

Lördag
Det är lördag och humöret är bajs. Känner mig riktigt trött i både kropp och huvud. Jag är väldigt stressad och jag måste lära mig att säga ifrån och ta det lugnt. 

Felix jobbar helg och jag myser med den här lillfisen. Vi ligger i soffan och moffar i oss godis framför reprisen utav Lets Dance. Vi missade några utav danserna igår så istället slog vi på en film, vi såg Lets Be Cops och den var riktigt rolig! Så om ni är sugna på att skratta så borde ni se den! 

Idag går vi in i vecka 37 och det är väl nu som bebisen är färdigbakad? Uppdatering på magen kommer senare under dagen. Nu ska vi fortsätta mysa och äta godis. Ha en fin lördag!

 
 
 
Sammandragningar
Igår hade jag flera sammandragningar och på kvällen/natten var det några enstaka som gjorde ganska ont. Jag känner mig väldigt stressad och såfort jag är uppe och gör saker eller stressar det minsta så drar magen ihop sig och jag får en sammandragning. I natt har jag sovit fruktansvärt dåligt, har vaknat flera gånger av att det gör ont i hela kroppen och när jag vaknade imorse var jag helt förstörd. Därför valde jag att stanna hemma från jobbet. Jag måste lyssna bättre på kroppen när den säger ifrån och dessutom var det så himla lugnt på jobbet idag så då kunde jag, utan dåligt samvete, stanna hemma för vila.
 
Så vad har jag gjort idag då? Inte mycket alls. Jag har plockat lite här hemma och gått på en långsam promenad med Svea i skogen. Runt området där vi bor finns det mycket skog och i ena skogen går en gammal grusväg låååångt in, så den tänkte jag gå med Svea och se vart den leder. Men jag var tvungen att vända när sammandragningarna blev påtagliga igen och jag upptäckte att jag inte hade någon täckning på mobilen. Tänk om något skulle hända liksom, då hade jag fått legat där i skogen haha. Så då var det bara att knata hemåt igen. 
 
Ikväll blir det tacos och mys framför Lets Dance. Vad har ni för planer? 
 
 
boeuf bourguignon
Jag har precis varit iväg och ätit lunch tillsammans med några kollegor. Vi åt på en golfklubbsrestaurang som ligger i närheten utav jobbet, precis vid vattnet med utsikt över golfbanan. Så himla mysigt ställe! Det gör så mycket att bara få komma ifrån jobbet tillsammans med sina kollegor, att få ta en promenad i solen och prata om annat än jobb. Sen att kombinera det med god mat kan ju inte bli annat än lyckat! Men nu ska jag få lite jobb gjort. Vi hörs senare så får ni ha en fortsatt trevlig torsdag!