Linnéapeson

Lite tankar & funderingar
Onsdag och snart är det helg! Hela helgen jobbar F så då tänkte jag passa på att bara ta det lugnt hemma med Svea. Kanske gå på någon mysig promenad i skogen eller liknande om höften & foglossningen tillåter. Ska bli väldigt skönt. Dessutom slutar F vid 18 tiden när han stänger så han är hemma lagom till middag och soffmys. Då blir det inte sådär sent som vid stängning på vardagar när han slutar vid halv nio. 

Idag lyser solen och jag är på relativt gott humör. Trött i kroppen och imorse var jag nära på att stanna hemma då jag hela natten har sovit oroligt och haft ganska mycket (vad jag tror) sammandragningar. Magen har spänt sig och blivit stenhård och ibland gjort lite ont. Men det är så svårt att avgöra om det är en ond sammandragning eller om det är bebisen som trycker ut rumpan riktigt hårt eller inte... Dessutom har jag börjat få lite molnande mensvärk. Har en känsla av att den där bebisen inte tänker stanna till beräknat datum. Men det återstår att se. Just nu är jag bara orolig över hur man ska veta att det är dags? "Det känner man" säger dom, men hur?!

Efter jobbet idag funderar jag på att ta en sväng förbi Mörby Centrum för att handla lite nya sminkprodukter. Varenda burk är det bottenskrap i och mascara har jag ingen då jag haft fransförlängning i några månader. Så det tänkte jag nog göra idag. Även köpa lite bra ansiktsprodukter och ögonbrynsfärg. Tänkte också ljusa upp håret lite i helgen, det behövs. Dock är mitt hår så osäkert nu under graviditeten. Det har inte riktigt velat reagera på hårfärg som jag har velat men nu är det så gult att jag måste ljusa upp det. Trivs inte alls i det här, det får liksom bära eller brista! 

 
 


 
#1 - Anonym

Vad jobbar din kille med?

Svar: Han jobbar som butiksförsäljare :)
Linnéapeson