Linnéapeson

Välkommen alla nya!
Vad roligt det är att se att ni bara blir fler och fler som klickar er in här för att läsa om mig, mitt liv och allt därtill. Hoppas ni kommer att trivas och är det något ni undrar över så är det bara att slänga iväg en kommentar så ska jag svara på det i ett inlägg!
 
Tisdag idag, fast det känns mer som onsdag? Alltid lika snopet haha. Imorse började Felix vid 7 vilket betyder att vi har en morgon tillsammans. Vi åt mysfrukost i soffan tillsammans framför tv4 morgon och till och med tröttmössan Svea valde att hålla oss sällskap, i mellan oss på alla kuddar såklart. Mattes lilla tokfia.

Idag har jag två möten på agendan. Det första nu vid 10 och det andra vid 14. Dock är jag inte på topp för det, känner mig helt slut i huvudet och gruset i ögonen har fortfarande inte försvunnit sedan morgonen. Tror jag gick och la mig lite för sent igår... Försent för att vara jag. Somnade nog inte fören 22.30 tiden någon gång och för att jag ska fungera optimalt så behöver jag ligga i sängen senast 21.15. Dessutom har jag börjat sova oroligt nu om nätterna. Vaknar av att jag ska vända mig, att det ilar/smärtar i höften, att jag är täppt i näsan eller att det är för varmt, för att nästa gång vakna av att jag fryser. Ska bli så fruktansvärt skönt att få tillbaka sin kropp efter förlossningen. Att kunna böja sig utan att spy eller att kunna springa till bussen utan att det känns som att ungen ska trilla ut vilken sekund som helst för att sen vara invalid hela dagen haha. Missförstå mig rätt, jag älskar att vara gravid men nu börjar det bli riktigt påfrestande. 
 
Ikväll kommer min kära vän Ronja hem till oss för en husesyn och middag. Ska bli jättemysigt att träffa henne.