Linnéapeson

Huvudvärk


Något är på gång. Igår hade jag väldigt ont i huvudet och kände mig allmänt konstig i kroppen. Jag hade ingen som helst aptit och åt inte ens någon middag (i vanliga fall skulle jag helst äta middag minst tre gånger på en kväll). Imorse var huvudvärken kvar och jag känner mig rosslig i halsen. Inte rosslig på det sättet men jag känner att det skulle vara skönt med en värmande kopp te. Därför tänkte jag kombinera te-drickande med lite smärtstillande genom att ta mig en kopp Therimin. Hoppas huvudvärken släpper och jag känner mig någorlunda pigg efteråt. Hoppas ni mår bra och att ni får en fin fredag!
Dagens tre positiva
Idag känner jag mig både irriterad och jäkligt ledsen på vissa människor i mitt liv. Jag blir så jäkla frustrerad över hur vissa människor resonerar och dessutom inte kan föra en dialog, argumentera eller ens kommunicera på ett vettigt och vuxet sätt. Människor som kliver ner i sandlådan och som inte kan vara glad för någon annans skull eller se till någon annans behov än sina egna? Varför är människor så fruktansvärt egoistiska, oempatiska och bara ser till sitt eget bästa på ett helt orealistiskt sätt? Usch. Är så jävla förbannad och besviken. Men istället för att lägga fokus på det så fokuserar jag på det som är positivt och som ger mig den energin som jag faktiskt behöver just nu. Därmed tänker jag lista tre positiva saker just nu och skita i de personer som inte tillför något positivt i mitt liv just nu.

Dagens tre positiva

  • Igår var jag på planeringsdag hela dagen med mitt jobb. Det var väldigt roligt att få träffa, umgås och jobba hela dagen med min arbetsgrupp. Jag träffar dom endast en gång i veckan på våra gemensamma måndagsmöten men annars så ser jag dom knappt. Så därför är det roligt när vi alla träffas en lite längre stund. Sen att vi var väldigt produktiva och kom fram till en massa bra saker genom bra och givande diskussioner gällande vår verksamhet i framtiden var liksom ett plus i kanten. Det var väldigt roligt och jag är riktigt peppad på vad framtiden har att ge. Dock känns det ju såklart lite tråkigt att jag snart försvinner på mammaledigt men jag ska prata med min chef så jag fortfarande får vara delaktig i arbetet genom att närvara vi de större mötena och vid vissa sammanträden. Om allt blir som tänkt det vill säga.

  • Här om dagen fick jag ett spännande mejl med följd av ett spännande samtal. Jag vet inte riktigt hur mycket jag får säga, så jag säger inte så mycket mer än att ni kanske kommer se mer utav mig ute i mediasvängen. Om allt går som planerat. Såååå spännande och jag väntar bara på ett samtal nu sen kör vi igång. Redan imorgon faktiskt.

  • Idag är det bara 2 veckor kvar tills vi flyttar in i lägenheten! Den 12 februari klockan 10.00 skriver vi på alla papper hos banken och sen är lägenheten vår på riktigt. Då ska vi sätta igång med att måla hall och sovrum vitt. Men redan samma dag ska vi flytta in allt i kök och vardagsrum så första natten hoppas jag att vi spendarar i nya lägenheten. Även om vi får sova i vardagsrummet. Sen vill jag också tillägga på denna punkt att jag är så otroligt glad och tacksam för att jag har både Felix och Svea i mitt liv. De är min familj och jag älskar dom mer än allt annat i hela universum. (Och så lite lyckliga gravidtårar på det)
Slänger in en selfie på mig och magen atm. Workie workie!
 
 
 
Apelsin, morot & ingefärsjuice


Till denna behöver du (ett glas):
1 morot
1 apelsin
1 äpple
1 bit färsk ingefära (ca 0,5-1 cm)
Förvara gärna allt i kyl - då blir juicen kall.

1. Skala moroten, ingefäran och apelsinen, dela äpplet i bitar.
2. Kör allt genom råsaftcentrifugen och servera. 

Supergott och en riktig vitaminboost! Perfekt i förkylningsperioder.