Linnéapeson

En bra start på veckanMåndagen började med att betala de räkningar man glömt bort att betala (ogilla amningshjärnan, tokdigga autogiro). Samtidigt låg Elwin i soffan och skrattade för fulla muggar. Världens bästa bebis, en riktig gladskit är han. Hela lägenheten doftar dessutom syrén eftersom Felix plockade med sig några kvistar hem igårkväll när han tog Svea på sista rundan. Doftar helt ljuvligt. 

Efter det roliga tog Elwin och jag en runda med sjusovarn Svea, iklädda endast pyjamas haha. När vi kom in fortsatte vi på pyjamastemat och slog på en film, Mean Girls. Har nog sett den tusen gånger, kan verkligen varenda replik och jag tröttnar aldrig. 

Nu har vi däremot förflyttat oss till sängen. Har precis ammat lillskiten som nu ligger och sover och själv ska jag gotta mig med min nyköpta bok. ❤️ Etthundra mil av Jojo Moyes. Har ni inte läst hennes böcker så gör det!! 


Snart kommer pappan i huset hem. Klockan 15 slutar han och då får vi se vad vi hittar på. Nu börjar ju solen titta fram efter allt spöregn!