Linnéapeson

Ta-hand-om-mig-själv söndag
I den mån det går med småbarn 😉 Felix börjar jobba nu klockan 12 så innan dess har jag hunnit ta en varm dusch, rakat bort all behåring (hello grottmänniska), gjort ansiktsmask och nu sitter jag i morgonrock och dricker en varm(!) kopp kaffe med kardemumma och mjölk i, värsta lyxen! 

Men nu åkte Felix till jobbet så ungefär tog friden slut. Haha. Stor eloge till alla ensamstående där ute!! Som inte får avlastning som någon som lever tillsammans med den andre föräldern. 

Inte nog med det så ska jag och min vän Ronja på yoga ikväll! Ska bli så spännande! Första gången någonsin och vi får väl se om jag överlever 😂 senare idag ska jag eventuellt fika med en gammal vän jag inte träffat på typ 2 år!
Friday it is!
 
Sitter just nu i soffan och tar det lugnt. Har precis svept i mig dagens första shake och Elwin ligger och är allmänt grinig i myspölen. Han har varit en riktig gnällspik den senaste tiden. Kryper han någonstans ska han liksom gnälla hela vägen tills han är framme. Annars gnäller han så fort han inte är i famnen och man står upp eller går runt. Är det något som hör till när man är 7-8 månader?
 
Annars har jag nyss tagit en välbehövlig dusch i rekordfart, något man är tvungen att lära sig som småbarnsförälder. Sitter annars och funderar på vad vi ska göra av dagen. Funderar på att åka iväg till Viggbyholm och ta en promenad och avsluta med lite parkhäng och gungning. Detta inlägg tänkte jag däremot avsluta med två bilder på Terror in action.
 
 
Lite små grinig för att man inte kan krypa in i babyskyddet, inget konstigt med det... 😩
 
GodmorgonIdag mår jag mycket bättre, förkylningen är påväg bort för min del, lite snorig bara men Elwin är fortfarande inte helt kry. Ingen feber men han har förhöjd temp, hostar, snorar och är allmännt gnällig. Hoppas han mår bättre snart. Är så frustrerande när han gnäller och är ledsen när ingenting hjälper... Hur mår ni då? 

Jag sitter och käkar gröt från Cambridge, äpple och kanelsmak. Skulle så gärna vilja säga att den är svingod men den är verkligen skitäcklig! Däremot blir man mättare av den än av en shake, så det är nästan värt att äta en skål med äcklig gröt på morgonen. Då håller jag mig lätt till lunch vid typ 2 tiden. 

Elwin ligger och myser i sin myspöl från NG Baby och kollar på youtubeklipp på barnsånger. Chu Chu TV heter kanalen med bara massa engelska barnsånger och animationer. Han älskar dom! Tycker de som finns på svenska är så jävulskt tråkiga. Och det tycker Elwin också. 

Idag har vi ingenting planerat. Felix jobbar till 16 och vi hade väl tänkt starta igång dagen snart. Tänkte klä på lillterror och gå ut med Svea som fortfarande ligger i sängen och sover. Såååå tacksamt att ha en hund som inte vill ut direkt man vaknar. Framförallt när man har småbarn. Istället får man slääääpa ut Svea på morgonen, och då menar jag verkligen släpa. Har man klätt på henne koppel osv och bara ska in och hämta något lite snabbt, då passar hon på att smita upp i sängen igen och då börjar hela proceduren om med mutning och lockning. Haha jäkla tokhund.