Linnéapeson

Dag 5 med Cambridge
 
 
Idag är jag inne på femte dagen med Cambridge. Cambridge är alltså en VLCD - very low calorie diet. I två veckor ska jag och F äta en ren kur, dvs 3 shakes eller soppor om dagen och dricka minst tre liter vatten om dagen. Vi går till en rådgivare/dietist och imorgon ska vi dit igen för att checka av läget och väga oss. Uppdaterar er imorgon om resultatet. Jag ska gå ner totalt 14 kg och Felix 11 kg. Nu jävlar ska våra mamma och pappa kilon bort 😉
 
Så hur går det då? Jo det går bra. Första dagen var lugn, man var jäkligt hungrig men det var ändå lugnt. Dag två var värre men dag tre var absolut värst. Då var jag nära på att bryta den här dieten flera gånger men jag höll ut! Igår vände det, alltså dag fyra, och allting blev lättare. Kunde till och med sitta och titta på när alla åt min favorittårta till farsdagsfikat utan att jag ens blev sugen?! Var så skönt. Idag får vi se hur det går, men jag tror att det blir lugnt. Allt gällande min viktnedgång kommer ni kunna hitta under kategorin hälsa/viktnedgång
 
Dock är både jag och lilla E sjuka, vi snorar, hostar och E har feber. Men han är relativt lugn ändå, just nu röjer han runt här på golvet och hostar om vart annat. Tänkte köra en updata om Elwin också. Det har hänt så himla mycket nu på senaste tiden och ni har ju inte alls blivit uppdaterade. 
#1 - johanna

halloj! Ramlade in på din gamla blogg via en enkel googling, och fick sedan söka mig hit i hopp om att hitta svar på min fråga, men jag hittar inte det jag söker så jag slänger iväg en kommentar istället..
Jag läste att du gjorde fransar i början på din grav, och min fråga, eller mitt dilemma är, jag själv gör fransar, och har gjort det i lite mer än ett år.
Jag är gravid i vecka 22, och har fortsatt att göra fransar fram till nu..
min fråga till dig är - kunde du fortsätta göra fransar under hela grav eller blev du "Tvungen" sluta?
Nu låter jag som en desperat utseendefixerad människa, men jag tänkte mer på att jag läst så mycket om att "det inte är bra att ligga på rygg" att det är skadligt för den lille osv, och de är ju ingenting jag vill utsätta min lilla prins för, så ville mest bara höra hur du fick göra? :)

Svar: Jag svarar på din fråga i ett separat inlägg under kvällen. Håll utkik! :)
Linnéapeson