Linnéapeson

GodmorgonIdag mår jag mycket bättre, förkylningen är påväg bort för min del, lite snorig bara men Elwin är fortfarande inte helt kry. Ingen feber men han har förhöjd temp, hostar, snorar och är allmännt gnällig. Hoppas han mår bättre snart. Är så frustrerande när han gnäller och är ledsen när ingenting hjälper... Hur mår ni då? 

Jag sitter och käkar gröt från Cambridge, äpple och kanelsmak. Skulle så gärna vilja säga att den är svingod men den är verkligen skitäcklig! Däremot blir man mättare av den än av en shake, så det är nästan värt att äta en skål med äcklig gröt på morgonen. Då håller jag mig lätt till lunch vid typ 2 tiden. 

Elwin ligger och myser i sin myspöl från NG Baby och kollar på youtubeklipp på barnsånger. Chu Chu TV heter kanalen med bara massa engelska barnsånger och animationer. Han älskar dom! Tycker de som finns på svenska är så jävulskt tråkiga. Och det tycker Elwin också. 

Idag har vi ingenting planerat. Felix jobbar till 16 och vi hade väl tänkt starta igång dagen snart. Tänkte klä på lillterror och gå ut med Svea som fortfarande ligger i sängen och sover. Såååå tacksamt att ha en hund som inte vill ut direkt man vaknar. Framförallt när man har småbarn. Istället får man slääääpa ut Svea på morgonen, och då menar jag verkligen släpa. Har man klätt på henne koppel osv och bara ska in och hämta något lite snabbt, då passar hon på att smita upp i sängen igen och då börjar hela proceduren om med mutning och lockning. Haha jäkla tokhund.