Linnéapeson

Helt slut!
Idag har vi haft det fullt upp. Felix hade en ledig dag och vi började hela dagen med att Felix vän Isabelle kom hem till oss på en fika. Var jättemysigt och vi snackade om allt möjligt, bland annat om hur elak man var som barn och hur elaka barn i 10-12 års åldern är rent generellt. Usch, får så mycket dåligt samvete hur mycket dumt man gjort. Vem sa in till den tredje kompisen som ville följa med hem efter skolan att mamma bara sagt att man bara fick ta med sig två vänner? 

Felix morfar kom också förbi med sin nya hund, en liten golden valp som heter Malin. Så jävulskt jäkla söt var hon! Men man har ju helt klart förträngt hur jobbigt det är med valp. När jag tänker tillbaka på Sveas valptid så är det helt klart att jag gjort det haha. 

När de både hade åkt här ifrån röjde vi ut hela jäkla förrådet som vi proppat fullt med all möjlig skit ni kan tänka er. I tre timmar höll vi på att rensa och sortera. Finns ingenting bättre än känslan av att rensa och slänga en massa skit. Så tillfredställande!! Det hela avslutade vi med en hemkörning av calzone. Det var vi helt klart värda efter tre-fyra timmars slit. 

Nu ligger vi helt döda och jästa i soffab och kikar på Halv åtta hos mig. Sen väntar Idol och efter det hoppar vi nog i säng. Imorgon kommer min bästa vän Moa, även Elwins gudmor, hit och myser med oss ❤️