Linnéapeson

Livet kom liksom emellan
Igår var jag gräsänka. Felix var ute på galej med sitt jobb och jag själv hade laddat upp med marabouchoklad, vindruvor och apelsiner. Tanken var att jag såfort Elwin somnat för natten skulle duka fram det och slå på Tvillingpodden för lite egentid. Så blev det inte. 

Jag åt middag med mina päron och syster och resten utav kvällen spenderade jag tillsammans med Isabelle och Elwin, som förövrigt inte alls ville somna för natten förens vid 23... I vanliga fall somnar han vid 20-21 någon gång. 

När Elwin somnat var jag så jäkla trött själv att jag också somnade. Blev liksom varken något gottis eller tvillingpodd för min del igår, livet kom emellan. Men det gjorde inte så mycket, det var en supermysig kväll och chokladen finns ju kvar än idag. (Hade dödat F om han käkat upp den i natt när han kom hem bra blarig). 

Förresten. Igår när jag skulle lägga mig så var det väldigt varmt i hela lägenheten och jag försökte vädra ut det värsta i sovrummet, hatar nämligen att sova när det är varmt. Så när jag äntligen fått in lite frisk luft och jag lagt mig för att amma så hör jag någon slags fläkt som liksom jobbar för fullt. Varmt är det fortfarande och då slår det mig - elementen! Så jag kliver upp för att titta såfort jag ammat klart och vad ser inte jag då? Jo då har Felix höjt elementen till MAX! Inte konstigt att det var så jävla varmt. (Där och då ville jag döda honom även fast han hade låtit bli chokladen). Så i natt har jag sovit extremt dåligt.

Nu väntas babysim.