Linnéapeson

Sovrummet

Innan, en härlig fototapet över New York, en fototapet som säkert är superhäftig att ha i sitt sovrum som 16 åring men något som jag inte önskar i ett vuxet sovrum. Efter, en skön grå/blå ton som enligt mig andas lugn. Sen att min favoritfärg är just grå är en annan femma. 
Nu, projekt måla-grått-i-hallen och en god kopp kaffe med skummad mjölk i mina älskade Ostindia Floris koppar Mysigaste stunden på dagen
... När Elwin somnar i famnen framför barnsånger på Youtube ❤️
Målar måndag
Det är måndag och Felix är ledig. Idag står en hel del fix här hemma och fixa med vinstskatten på lägenheten på dagens schema. Först ut blir att måla om i vårt sovrum. Felix har täckt och maskerat allting men han hittade inte penseln så nu är han iväg och köper en ny. Jag kommer inte riktigt ihåg vad för grå nyans vi köpte på färgen, kommer inte ihåg om den var ljus eller mörk, så det blir lite spännande. Men grått blir det iallafall 😊 Förutom måla ska vi också få upp TVn på väggen. eventuellt få upp några speglar och slänga skräp. Resten av veckan jobbar Felix så det gäller att passa på medan man kan.