Linnéapeson

VECKAN SOM KOMMER
Godmorgon! Jag är nästan nervös när jag tänker på veckan som kommer. Idag klockan 18.30 ska jag och Felix gå på en lägenhetvisning (!!!) Håller alla tummar och tår för att den ska kännas rätt och för att det blir vårat, isåfall blir flytten den 1/7. Men innan det ska jag försöka hitta någon present till min bästis ågren som fyller år idag. Så GRATTIS till dig hjärtat! Sen efter visningen ska jag försöka hinna hem till ågren för lite tårta och kalas, men det beror på hur lång tid det tar på visningen. 

Sen imorgon firar jag och Felix 1 år tillsammans, egentligen har vi varit tillsammans i snart 2 år. Det var nämligen han som var galet feg och inte vågade ta steget trots att vi faktiskt var tillsammans. Så därför är det "bara" ett år vi firar haha. Frågan är bara vad vi ska göra då... Några tips kanske?

På onsdag är det valborg och på torsdag åker vi och hämta Svea, ååååh vad jag längtar efter att få träffa min tjej igen, går inte att förklara lyckan jag känner! Det har pirrat konstant i magen sen det bestämdes att vi ska hämta henne då! 

Och på fredag är jag ganska så säker på att det kommer vara rörigt och mycket som händer för på lördag åker vi!