Linnéapeson

En mysig och lugn helg
Denna helg är Svea hemma. Hämtade henne igår, tog det ganska lugnt då och idag har det varit full rulle. Varit ute på långpromis, träffat massa hundar, varit på kalas och tjejerna har rusat av sig flera gånger idag. 

Vi var ute på ett stort vetefält jag och Svea imorse. Det är så roligt att se henne hoppa runt på fältet som Pluto haha. Springer hon som vanligt syns hon inte alls, helt plötsligt ser man henne studsa upp för att kolla vart man är! Haha, snacka om att se dum ut! När jag var yngre hade vi en schäfer/rottis som hette Kayo, jag kommer ihåg att jag och pappade brukade leka på ett fält med henne. Pappa brukade hålla kvar Kayo medans jag sprang och gömde mig någonstans på fältet, när pappa släppte Kayo gjorde hon precis samma Pluto-hopp för att se vart man var som Svea gör. Åh min älskade Kayo, saknar henne himla mycket. Hon var ju ändå min bästavän från att jag var 7 år till att jag blev 15. Usch så jobbig hennes bortgång var... Vill inte ens tänka på att Svea en dag kommer försvinna. Ska krama sönder henne nu!

Imorgon blir det mer kalas, då fyller nämligen min mamma år. Då blir det fika och mys, tror även vi skulle käka sushi hela familjen! Blir en lugn söndag. Då ska Svea också tillbaka till Johanna, det ska också regna och åska en hel del och känner jag min hund rätt så kommer hon inte vilja vara ute i det och leka. Så det blir nog en relativt lugn dag imoron också...