Linnéapeson

Hej igen!
 
Ni är flera som hört av sig till mig och frågat hur det går och som har bett mig att uppdatera. Har befunnit mig i bebisbubblan och inte riktigt fått in några rutiner för att hitta tid och ork till att sätta mig ner och blogga. Men tanken är att jag iallafall ska lägga upp minst ett inlägg om dagen från och med nu när saker och ting börjar falla på plats! Hur låter det?
 
Just nu ligger Elwin i sitt babygym och jollrar för fullt. Känns väldigt tidigt för att vara lite mer än tre veckor gammal men han i princip greppar leksakerna som hänger?! Annars är han väldigt med och har varit ända sedan födseln. Sköterskan på BVC blev nästan chockad över hur han följer saker, röster och hur han fastnar på tavlor, tapeter och mönster. Han vänder sig även från sida till sida samt håller upp nacken längre stunder när han ligger på ens bröstkorg.

Annars är han världens matvrak! På dagarna äter han med 1-2½ timmes mellanrum och på nätterna med 2½ timmes mellanrum. Men igårnatt höll han sig från 23 till 04.30, det var riktigt skönt och helt ofattbart. Det är väl det som är lite påfrestande, att det känns som att man sitter fast med tutten i hans mun. Det är inte att han är snuttig heller utan han käkar verkligen för att han är hungrig. 

Men nu börjar han ropa så det börjar bli dags att stänga ner och ge han mat. Ska när som sätta mig ner och skriva förlossningsberättelsen också! Så stay tuned! 
 
#1 - Anonym

Du skrev för några månader sedan att du skulle berätta hur era föräldrar tog nyheten samt hur ni berättade. Har du skrivit det i bloggen redan? om inte, skulle du vilja berätta? :)

#2 - Mamma Malin

Vad roligt att läsa lite mer om hans utveckling och vilket fint namn ni har valt!