Linnéapeson

fransarna
 
Jag lovade er att visa fransarna efter fransförlängningen och ungefär såhär roliga är fransarna nu. Dom är typ avhuggna och det är verkligen inte någon inbildning... Innan jag gjorde fransförlängningen och jag tog på mascara så var de betydligt längre. När jag tittade upp i taket nådde fransarna ända till ögonbrynen, nu når de knappt upp till halva ögonlocket som ni ser på översta bilden. Det är knappt så de ens nuddar ögonlocket för att de är så korta och avhugget raka. Kan inte göra så mycket annat än att skratta haha! Visserligen är det supertråkigt men det finns så mycket mer vettiga saker att lägga sin energi på. Hädanefter blir det rehab för fransarna. Ingen mascara och en massa Bio Oil (har fått för mig att de ska hjälpa de på traven).
 
Så sitter ni inne på något supertips på ett bra fransserum så får när gärna tipsa om det under kommentarer. Jag tar gladeligen emot all hjälp jag kan få! Som ni kanske förstår...
#1 - Sara

Har använt Mary Kays fransserum och verkligen varit suuuuupernöjd! Använde det en månad innan vi gifte oss och det syntes förändring redan på den tiden! Har en oöppnad i lager som går ut sista juni som jag gärna postar åt dig gratis om du vill (är konsult), kan inte sälja den längre då den är så nära utgångsdatum men du hinner få ett resultat på den tiden. :) Hälningar från en som nådde 20 veckors-strecket idag och hittade dig på jakt efter andra gravidbloggar att läsa! :)