Linnéapeson

Den nya lägenheten
 
Vårt nästkommande projekt som närmar sig i rekordfart är ju som rubriken lyder, vår nya lägenhet. Den 30 november skriver vi på de sista köpehandlingarna och det första flyttlasset går av stapeln. Jag och Felix har tillsammans flyttat totalt 3 gånger tidigare så vi börjar bli bra på det här, dock är det första gången som vi flytta med en liten och hur det kommer att gå och hur vi ska lösa det återstår att se. 
 
Jag vill inte visa några bilder från lägenheten i nuläget eftersom bilderna är på den nuvarande ägarens ägodelar och det känns liksom inte riktigt okej? Därför får ni bara se planritningen. 
 
 
 
 
Lägenheten är på totalt 100kvm med tre sovrum. Sovrum 3 blir vårat, sovrum 2 blir Elwins och det minsta får bli gästrum/kontor och i framtiden ett barnrum till ett eventuellt syskon. I både vårat och i Elwins rum kommer det behövas målas om redan dag ett. Det finns nu en fondvägg i vardera rum som vi vill bli av med. I vårat rum blir det en svagt grå nyans och Elwin får en mintgrön fondvägg. 
 
 
Just nu hänger jag väldigt mycket på Pinterest. Har tre olika kategorier och jag tänkte visa lite hur vi tänkt att det ska se ut i Elwins rum. Mycket vitt, grått, mintgrönt och ljust blått. Det ska bjuda in till lek men också vara ett rum där man gärna kopplar av, myser och läser en bok. Elwins rum är helt klart det roligaste projektet, men också det svåraste.