Linnéapeson

Bröllop & lekar

Förra helgen, den 22 oktober, gifte sig min syster Helena med hennes man Jimmy. Jag var hederstärna och toastmadame vilket var otroligt roligt. Bröllopet var helt fantastiskt fint och allt blev så himla bra ordnat. Jag var otroligt nervös över att stå inför alla och prata, presentera och styra lekar. Tillsammans med mig hade jag även Jimmys best man och toastmaster vilket var otroligt skönt. Att inte behöva göra allting själv. Vi var ett otroligt bra team och vi stöttade varandra hela vägen. Alla lekar vi körde gick hem och det blev en hel del skratt under kvällen vilket var vårt främsta mål. 

Vi körde olika lekar, bland annat "nyckelleken", som gick till så att vi innan middagen hade delat ut nycklar till olika killar bland gästerna. Killarna skulle spontant komma fram och "lämna tillbaka" nyckeln till Helena, eftersom dom inte längre "behövde den" nu när hon var gift, de tackade för alla stunder och både tackade och gratulerade Jimmy. Det gick verkligen hem hos alla och Jimmy blev alldeles svart i ögonen vilket var hela planen. När de alla hade lämnat sin nyckel avslutade den sista med att lämna tillbaka sin nyckel till Jimmy, vilket var en man i sällskapet, som i sin tur tackade Jimmy för alla stunder och gratulerade Helena. Herregud vad roligt det var!

Annars körde vi "skoleken" där brudparet fick ett antal påståenden/frågor om deras förhållande där de höll upp den personens sko som passade bäst in på frågan. Frågorna var bland annat "vem är bäst i sängen", "vem gör av med mest pengar" och "vem bestämmer hemma". Det blev minst sagt en hel del skratt och hela kvällen avslutades med "benleken" där brudgummen fick känna på ett gäng tjejers ben med förbundna ögon. I sällskapet satt även en man och även brudgummens mamma. Brudgummen skulle sen gissa vems ben som var brudens och gissa vem just Jimmy valde? Han sa bestämt "DET här är Helena!" men det var det såklart inte - det var hans mamma.

När bilderna kommit från fotografen ska jag absolut dela med mig utav de.