Linnéapeson

Hej ni!

Mycket har hänt sedan jag skrev här sist. Tiden och livet har rullat på, Elwin har blivit äldre och jag har börjat jobba. Jag gick tillbaka till jobbet i februari och Felix var hemma med Elwin några månader efter det. Elwan började på förskolan i augusti och stortrivs som fisken i vattnet. Elwin är ett riktigt energiknippe till barn och trivs allra bäst när det händer saker runt omkring. Men mer om Elwin, hans utveckling och hans personlighet tänkte jag ta i ett separat inlägg senare. Finns så mycket att skriva om.

Känns så häftigt att kliva in i bloggen igen och se hur många tappra följare jag har som kikar in dagligen på jakt efter uppdatering, trots att ni inte fått den på 9 månader. Tänk - en hel graviditet! Jag har även fått ett och ett annat mejl där ni frågat vart jag tagit vägen, sammarbeten, etc. och det var egentligen då jag började fundera på om jag ändå inte ska ta upp den igen.

Dessutom känner jag i hela min kropp hur jag behöver få skriva av mig, få resonera och reflektera med någon mer än mig själv i mitt eget huvud, om saker och ting som händer och vad jag faktiskt brinner för. Dessutom får man en helt annan omvärldsbild när man jobbar och är ute för att träffa människor än vad man har när man är fokuserad på att skapa liv i sin kropp för att sen faktiskt ta hand om ett liv utanför magen. Man får som några slags skyddslappar för allt som händer runt omkring vilket jag inte har nu. Nu suger jag i mig all information jag kan få tag på och jag disskuterar mer än gärna med folk runt omkring mig om saker som händer i omvärlden, så som kroppsideal, integritet och andra samhällsfrågor. Häng gärna med mig och var inte rädd för att fråga, motsätta eller ifrågasätta mitt synsätt.